GymnasiumVind je het leuk om dingen te leren en te weten, om je hersens flink aan het werk te zetten, dan zit je op het gymnasium op de goede plek.

Heb je vwo-advies en ben je nieuwsgierig of het gymnasium bij jou past? Kom dan op 29 januari naar de Open Dag. Op de derde verdieping, de oranje gang, vind je de lokalen van de klassieke talen. Leerlingen en docenten geven je graag antwoord op je vragen en laten je kennis maken met ons gymnasium. Op de Open Lesmiddagen in januari en februari kun je ervoor kiezen om na afloop een proefles Latijn te volgen.

Wil je nu alvast meer weten? Kom dan in de Virtuele Tour naar de lokalen van Klassieke Talen op de 3e verdieping, lokaal Z311 en Z312. Klik hier voor de Virtuele Tour.

Ook in deze folder lees je alles over het gymnasium. Wil je de folder per post thuis ontvangen? Stuur dan een bericht naar de gymnasiumcoördinator, Paulien Oortman, via p.oortman@zaanlands.nl.

Twijfel je of gymnasiumonderwijs bij jou past of heb je er vragen over, dan bellen we je graag terug voor een gesprek. Ook hiervoor kun je een bericht sturen aan Paulien Oortman.